Amestecurile de uleiuri esențiale organice de la Recharge Center au ca obiectiv să ofere un echilibru armonios între trup, minte şi suflet, crescând vitalitatea şi imunitatea, vibrația energetică şi armonia corpului uman.

Pentru a evidenţia creșterea vibrației energetice după folosirea uleiurilor esențiale organice, Recharge Center a apelat la specialiştii de la Centrul de Medicină Vibraţională, www.medicinavibrationala.ro, unde s-a folosit aparatul Bio-Well – fotografie Kirlian, un aparat care măsoară câmpul energetic al corpului uman şi care determină mărimea și poziționarea (alinierea) chakrelor principale, „vortexurile” cunoscute de civilizația indiană de mii de ani.

Domnul Cristian Cioranu, Terapeut Specialist Aparate a facut o diagnoză înainte de a fi folosite uleiurile esențiale şi încă o diagnoza după aplicarea uleiurilor esențiale pe o porţiune mică din corp.

Se poate observa din raportul analizei, o echilibrare energetică a corpului de la 93% la 95%şi o mai bună aliniere a chakrelor după folosirea uleiurilor esențiale.

Concluzionăm: în urma acestui experiment, Sinergiile Magice de uleiuri esențiale organice de la Recharge Center aduc un aport important în creșterea vibrației energetice şi alinierea chakrelor.